Over ons

Irma Noteboom

Irma is eigenaar en initiatiefneemster van InBalansOnline.
Haar coach- en trainingspraktijk InVelsenCoaching is gevestigd in Velsen. Het idee voor InBalansOnline is ontstaan door de tekeningetjes die ze tijdens de sessies voor haar klanten maakt om patronen en dynamieken visueel te maken. De leuke reacties van haar klanten maakten dat ze dacht; “daar ga ik iets mee doen”. De trainingen van InBalansOnline zijn door Irma ontwikkeld en samengesteld in samenwerking met collega coaches en therapeuten: De inhoudelijke experts. 
Eerder heeft Irma gewerkt als trainer en opleidingsadviseur, waar ze ruime ervaring heeft opgedaan met het samenstellen van trainingen en opleidingsprogramma’s.

Edith Klomp

Edith heeft een passie voor taal en vormgeving. 
Zij heeft ervaring in de grafische sector en de uitgeversbranche en heeft gewerkt bij commerciële technische bedrijven en de overheid. Een fijne sparringspartner met frisse ideeën en doorzettingsvermogen. Met altijd een lach is Edith een ware duizendpoot die achter de schermen veel werk verzet. Edith redigeert een groot deel van de teksten en helpt bij het tot stand komen van de animaties.

De inhoudelijke experts van de trainingen

Sarah Hofman

Training: “Doorbreek je codependentiepatronen

Sarah is integratief therapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van codependentie, relatieverslaving, bindingsangst en verlatingsangst. Ze werkt sinds 2007 als codependentie therapeut met cliënten die worstelen met het doorbreken van deze patronen, geeft trainingen aan hulpverleners en organiseert retreats op Samos over dit onderwerp.
De methodes die Sarah inzet zijn met name Inner Child en Delenwerken.

Reinier Waardenburg

Training: “Tem je piekermonster

Reinier is gespecialiseerd in dagcoaching en intensieve ondernemerscoaching. Piekeren en malen is een vast onderdeel in veel van zijn coachtrajecten, workshops en retreats. De methodes waar Reinier mee werkt zijn o.a. ACT (Acceptance & Commitmenttherapie) en Voice Dialogue.

Daarnaast is Reinier een creatieve, ervaren en daadkrachtige ondernemer én partner van Irma. Hij is een liefdevolle en provocatieve sparringspartner, confronteert en spiegelt Irma in haar ondernemerschap en denkt en doet out-of-the-box.

Irma Noteboom

Training: “Op je Zelf vertrouwen” | “De Dynamiek in je relatie” | “Van stress naar rust en balans

Natuurlijk heeft Irma haar ‘eigen’ trainingen op de site staan, daar waar het allemaal mee is begonnen. Binnen haar specialisaties stress, relaties en zelfvertrouwen voegt zij regelmatig een nieuwe training toe. In haar praktijk werkt Irma eclectisch waardoor verschillende methoden de revue passeren, zoals: Delenwerken, Inner Child, Mindfulness, NLP, Systeemdenken, Transactionele Analyse en Value Based Transformation.

Onze InBalansCoaches

Professionele en ervaringsdeskundige coaches en therapeuten met elk een eigen specialisatie en praktijk.
De InBalansCoaches hebben minimaal 5 jaar ervaring. Ze zijn betrokken, integer en aangesloten bij een beroepsvereniging. Je komt ze tegen als inhoudelijk ontwikkelaars van de trainingen, en/of voor extra online en offline begeleiding. Een aantal geven workshops, bieden retreats en lopen graag een paar stappen met je mee.
Maak hier kennis met de InBalansCoaches >>

Ben je een ervaren en gecertificeerd
coach, counselor of therapeut?

Heb je een specialisme die past binnen InBalansOnline?
En wil je je inhoud vormgeven in een online training op onze site?

Of heb je veel ervaring in een thema en ben je geïnteresseerd om als InBalansCoach onze online trainingen in je praktijk te gebruiken, als extra ondersteuning bij een (online) coachtraject?

Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Waarom je kiest voor InBalansOnline

Variatie

Door een mix van online animaties, meditaties, visualisaties en korte tekstjes met daarnaast offline opdrachten, oefeningen en inspiraties wordt leren leuker en makkelijker. 

Jouw InBalansAlbum

Thuis ontvang je het InBalansAlbum om offline te groeien. Hierin kun je eindeloos mijmeren, reflecteren, oefenen en schrijven waardoor het een waardevol naslagwerk wordt.

Offline inspiraties

Tijdens het volgen van je training ontvang je regelmatig offline opdrachten en inspiraties. Leuk om te ontvangen, nuttig om te oefenen en je blijft nieuwsgierig en gemotiveerd.

Het nut van schrijven

Bij het schrijven zijn andere processen actief in de hersenen dan wanneer je typt. Schrijven stimuleert verschillende hersengebieden waardoor het geleerde beter beklijft.

Stap voor stap

We bieden de inhoud stapsgewijs aan met een duidelijke structuur en inhoudelijke opbouw. Je kunt je eigen tempo volgen en langer over een training doen als je dat nodig hebt. 

Je privacy

Je persoonlijke notities maak je in het InBalansAlbum. Je hoeft je binnenwereld en kwetsbaarheden niet online te zetten, je hebt zelf volledig de regie met wie je iets wel of niet wilt delen. Hoe we je overige gegevens en privacy  beschermen lees je hier >>

Kwaliteit

De trainingen zijn ontwikkeld door deskundige, gecertificeerde coaches en therapeuten. Zij hebben ruime ervaring in de thema’s en worden professioneel begeleid in het samenstellen en ontwikkelen van de online trainingen.

Onze service

Bel of mail ons als je vragen hebt. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent en denken graag met je mee als je niet goed weet welke training het beste bij je past.