Ontwikkeladvies: In balans aan het werk

100% vergoed ook voor jou!
Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid geeft subsidie waardoor je het traject t.w.v. € 700 gratis volgt. InBalansOnline vraagt de subsidie kosteloos voor je aan.
Let op: aanmelden kan tot 1 december 2020!

 

Is deze training iets voor jou?

Als je 18 jaar of ouder bent en nog geen pensioen ontvangt kan het ook voor jou zinvol zijn om stil te staan bij je ontwikkelkansen en loopbaanmogelijkheden. Of je nu werknemer, werkzoekende, flexwerker of ondernemer bent.

Ben je (door de coronacrisis) onzeker of je werk genoeg toekomstperspectief biedt? Dreig je je baan kwijt te raken? Krijg je als zelfstandig ondernemer te weinig opdrachten? Wordt je belemmerd door je gezinssituatie of een lastige situatie op je werk? Heb je psychologische of juist praktische barrières?

Dit ga je leren:

Je wordt je bewust van het belang jezelf te blijven ontwikkelen. Je krijgt inzicht in je kansen en  loopbaanmogelijkheden. In deze tijd van crisis leer je de kansen en bedreigingen op de arbeidsmarkt te zien. Je wordt je beter bewust van je actuele mogelijkheden, de loopbaanstappen die je kunt zetten of welke ondernemerskansen er zijn. 

Het ontwikkeladvies is een integraal en persoonlijk advies en biedt handvatten. Je krijgt inzicht in wat je kan en wil. Het ontwikkeladvies helpt je bij het maken van persoonlijke keuzes. 

Inhoud van de training

Onderdeel 1: Intake

We bespreken je persoonlijk doel en wat het traject voor jou kan betekenen. Gaan we verder, dan gaan we een overeenkomst aan om de subsidie aan te vragen.

Onderdeel 2: Arbeidsmarktscan

Jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt of ondernemerskansen worden in kaart gebracht op basis van je kennis, vaardigheden, competenties, houding, drijfveren en leervermogen.

Onderdeel 3: Situatieschets

Passen je vaardigheden, ambities en waarden nog bij je huidige werkplek? Indien je werkzoekend bent; wat ervaar je bij het solliciteren, wat gaat goed en wat kan beter?

Onderdeel 4: Persoonsprofiel

Wie ben je en wat kan je? Middels opdrachten en een zelfanalyse onderzoek je onder andere je loopbaanstijl, interesses, kwaliteiten en waarden.

Onderdeel 5: Toekomstoriëntatie

Dromen en weer met je voeten op de grond. Wat als álles mogelijk is? Wat zijn je wensen en harde eisen? En wat is haalbaar en reëel?

Onderdeel 6: Ontwikkelplan

Je gaat de balans opmaken. Welke inzichten heb je gekregen? Wat laat je los en wat ga je ondernemen? Met het ontwikkelplan wordt duidelijk wat jouw volgende stappen kunnen zijn.

Dave Barten, Vught

Het is een erg waardevolle online omgeving met veel uitdaging om goed over jezelf na te denken. Het heeft mij een mooie stap vooruit gebracht in de ontdekking welke richting ik mag zoeken/vinden.

De Balans tussen coachmomenten en zelfstandig opdrachten maken, is dik in orde!

Cijfer: 9

Irma Noteboom

Het ontwikkeladvies heeft Irma gecombineerd met een inspirerende online training. Daarmee is het een gevarieerd én leerzaam pad geworden voor loopbaanvragen.

Irma heeft sinds 2007 een praktijk nabij Haarlem en is gespecialiseerd in stress, (werk)relaties, zelfvertrouwen en grenzen stellen. Eerder heeft zij ruime ervaring opgedaan als loopbaancoach en het ontwikkelen van trainingsprogramma’s bij verschillende opleidingsinstituten.

Ontwikkeladvies: In balans aan het werk

(Online training én vier (online) coachsessies)

700  Gratis!
met dank aan de overheid voor de subsidie

+ (Online) intake
+
Arbeidsmarktscan
+ Online training
+ Vier (online) coachsessies

Het ontwikkeladvies is een intitiatief van het Ministerie van Sociale Zaken en werkgelegenheid. Hierdoor kan het traject door InBalansOnline kosteloos worden aangeboden.

Een online intake om je te informeren over het traject.

Digitale arbeidsmarktscan met een uitgebreid rapport.

Het traject bestaat uit zes onderdelen met uitleg, animaties of visualisaties.

Elk onderdeel wordt afgesloten met een online prikbord met boekentip, educatieve filmpjes en quotes.

In deze training wordt gewerkt met downloads en printables, in plaats van het InBalansAlbum.

Vier (online) coachsessies met een gekwalificeerde loopbaancoach

Een gevarieerd traject van 4 tot 6 weken

 

Doe je mee?

Z

Meld je hieronder vrijblijvend aan vóór 1 december 2020.

Z

Je ontvangt van ons een mail met meer informatie.

Z

Je deelname is definitief na jouw formele bevestiging.

Inschrijven:

 

Bekijk hier meer online trainingen van InBalansOnline: