Online leren

Stap voor stap nemen we je mee langs animaties, filmpjes, meditaties, visualisaties, korte tekstjes, quotes en ervaringsverhalen.

Offline groeien

Daarnaast ontvang je een InBalansAlbum waarin je kunt schrijven, reflecteren en mijmeren. Zo hoef je je kwetsbaarheden niet online te zetten. 

De trainingen

Van stress naar rust en balans

Heb je het gevoel dat je teveel moet doen in te weinig tijd? Komt de balans tussen werk en ontspanning in gevaar? Het gevolg kan zijn dat je achter de feiten aanholt en nóg harder gaat werken.

De dynamiek in je relatie

Welke dynamiek breng jij in een relatie mee? Wat betekent emotioneel bereikbaar zijn? Hoe zorg je voor gelijkwaardigheid in je relatie(s)? En is er een gezonde balans tussen geven en nemen?

Op je Zelf vertrouwen

Als je vertrouwt op jouw Zelf is het niet meer zo belangrijk wat anderen van je vinden. Je voelt je minder afhankelijk. Als je zelfvertrouwen hebt durf je je eigen pad te volgen, grenzen te stellen en authentiek te zijn.

Doorbreek je codependentie

Codependentie wordt ervaren als een toestand (trance) waarin je je eigen behoeftes en gevoelens aan de kant zet ten behoeve van een ander. Hoe kun je deze patronen doorbreken?

Waarom je kiest voor InBalansOnline

Variatie

Door een mix van online animaties, meditaties, visualisaties en korte tekstjes met daarnaast offline opdrachten, oefeningen en inspiraties wordt leren leuker en makkelijker. 

Jouw InBalansAlbum

Thuis ontvang je het InBalansAlbum om offline te groeien. Hierin kun je eindeloos mijmeren, reflecteren, oefenen en schrijven waardoor het een waardevol naslagwerk wordt.

Offline inspiraties

Tijdens het volgen van je training ontvang je regelmatig offline opdrachten en inspiraties. Leuk om te ontvangen, nuttig om te oefenen en je blijft nieuwsgierig en gemotiveerd.

Het nut van schrijven

Bij het schrijven zijn andere processen actief in de hersenen dan wanneer je typt. Schrijven stimuleert verschillende hersengebieden waardoor het geleerde beter beklijft.

Stap voor stap

We bieden de inhoud stapsgewijs aan met een duidelijke structuur en inhoudelijke opbouw. Je kunt je eigen tempo volgen en langer over een training doen als je dat nodig hebt. 

Je privacy

Je persoonlijke notities maak je in het InBalansAlbum. Je hoeft je binnenwereld en kwetsbaarheden niet online te zetten, je hebt zelf volledig de regie met wie je iets wel of niet wilt delen. Hoe we je overige gegevens en privacy  beschermen lees je hier >>

Kwaliteit

De trainingen zijn ontwikkeld door deskundige, gecertificeerde coaches en therapeuten. Zij hebben ruime ervaring in de thema’s en worden professioneel begeleid in het samenstellen en ontwikkelen van de online trainingen.

Onze service

Bel of mail ons als je vragen hebt. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent en denken graag met je mee als je niet goed weet welke training het beste bij je past.