Tem je piekermonster

Is deze training iets voor jou?

Lig je wakker over je werk, relaties, studie, gezondheid of geld? Geven goedbedoelde adviezen als ‘positief denken’ en ‘er níet aan denken’ je vooral méér stof tot nadenken? Ga je twijfelen aan jezelf, hoor je enkel nog kritiek? Neemt de somberheid het over of ervaar je stress en kost het energie? Als je in cirkels denkt en het piekeren en malen belemmert je in je dagelijkse leven is het de hoogste tijd om weer grip op je gedachten te krijgen.

Dit ga je leren:

In deze training leer je in het hier-en-nu tot oplossingen te komen en keuzes te maken. Je hebt de tools om nieuwe dilemma’s het hoofd te kunnen bieden. Je gaat ervaren dat je niet je gedachtes bént en je valt niet meer in herhalingen. Je krijgt handvatten om  je onredelijke piekermonster op afstand te houden en je gedachtes liefdevol te omarmen. Hierdoor ga je weer ruimte en rust in je hoofd ervaren.

Aan deze training wordt gewerkt

Reinier Waardenburg

De training ‘Tem je piekermonster’ is ontwikkeld door Reinier Waardenburg. Als coach bij Messy-Mind werkt hij met Voice Dialogue en ACT (Acceptance & Commitment Therapie) om tot psychologische flexibiliteit te komen en ‘draken’ te temmen.

Reinier werkt met duidelijke voorbeelden en metaforen. Hij is gespecialiseerd in ‘dagcoaching’ en intensieve ondernemerscoaching. Met o.a. wandelcoaching maakt hij dankbaar gebruik van de natuur. Piekeren en malen is een vast onderdeel in veel van zijn coachtrajecten, workshops en retreats.