Onze visie

Online leren en offline groeien

Persoonlijke groei is niet altijd even makkelijk. Soms is het nodig patronen te doorbreken en situaties vanuit een geheel ander perspectief te bekijken om een volgende stap te maken. Leren beklijft het beste door dit op verschillende manieren te doen:
zien, horen, lezen, schrijven, sparren en: ervaren!

Online leren: Zien, horen en begrijpen

Het online gedeelte biedt je een fijne structuur. Het blijft leuk door de afwisseling van animaties met filmpjes, quotes, meditaties en visualisaties.

Elke week wordt er online een nieuw hoofdstuk voor je vrij gegeven. Zo kom je niet in de verleiding snel door de training heen te scrollen en blijf je nieuwsgierig en gemotiveerd. Heb je juist meer tijd nodig? Geen probleem, je kunt je eigen tempo bepalen en langer over een hoofdstuk doen.

Offline groeien: Schrijven, oefenen en reflecteren

Je ontvangt van ons het leuke InBalansAlbum met de inhoud voor Hoofdstuk 1. En elke keer als je online een hoofdstuk hebt afgerond, ontvang je van ons de inhoud voor het volgende hoofdstuk met leuke extra inspiraties. Zo blijf je nieuwsgierig en gemotiveerd.

Elk hoofdstuk bevat een oefening én een weekopdracht. De weekopdracht kun je zien als een dagboekje waarin je dagelijks kunt schrijven en reflecteren in het thema van het hoofdstuk.
Als je de training hebt voltooid vormt het InBalansAlbum een waardevol naslagwerk met quotes, inspiraties en je eigen inzichten.

Daarnaast bieden we voor het offline groeien
online coaching, workshops en/of retreats.

Waarom je kiest voor InBalansOnline

Variatie

Door een mix van online animaties, meditaties, visualisaties en korte tekstjes met daarnaast offline opdrachten, oefeningen en inspiraties wordt leren leuker en makkelijker.

Jouw InBalansAlbum

Naast de inlogcodes om online te leren, ontvang je thuis het InBalansAlbum om offline te groeien.
Hierin kun je mijmeren, reflecteren, oefenen en schrijven.

Offline inspiraties

Tijdens het volgen van je training ontvang je thuis op meerdere momenten offline inspiraties. Leuk om te ontvangen, nuttig om te oefenen en het motiveert je om de volgende stap te nemen. 

Het nut van schrijven

Bij het schrijven zijn andere processen actief in de hersenen dan wanneer je typt. Schrijven stimuleert verschillende hersengebieden waardoor het geleerde beter beklijft.

Je eigen tempo

Zwemmen leer je niet uit een boekje. En ook bij persoonlijke ontwikkeling is het doen van oefeningen essentieel voor jouw groei. We bieden de stof stapsgewijs aan zodat je de training in jouw tempo kunt volgen. 

Jouw privacy

Je persoonlijke notities maak je in het InBalansAlbum. Je hoeft je binnenwereld en kwetsbaarheden niet online te zetten. Hoe we je overige gegevens en je privacy bij online coaching beschermen lees je hier >>

Kwaliteit

De trainingen zijn ontwikkeld door deskundige, gecertificeerde coaches en therapeuten. Zij hebben ruime ervaring in de thema’s en het samenstellen en ontwikkelen van trainingen. 

Onze service

Bel, app of mail ons als je vragen hebt. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent en denken graag met je mee als je niet goed weet welke training het beste bij je past.