(Online) Coaching

Heb je behoefte aan extra ondersteuning?

Tijdens het volgen van je online training kan de behoefte ontstaan om met een coach of therapeut te sparren over jouw situatie. De InBalansCoaches zijn ervaren, professionele coaches en therapeuten met een praktijk in coaching, counseling en/of integrale therapie. Elke coach heeft zijn/haar specialisaties.

Beeldbellen, mailen of bezoek je zijn/haar praktijk?

√ Beeldbellen
Beeldbellen is handig als je niet in de buurt van een InBalansCoach woont. Met je coach spreek je een datum en tijdstip af voor een coachsessie. We maken gebruik van de online omgeving  Whereby. Hiervoor hoef je zelf niets te installeren op je apparaat. Het gaat heel gemakkelijk: wij sturen je een link waarna jij je coach online kunt ontmoeten.

√ Mail
Je kunt je coach mailen op het moment dat het jou uitkomt. Dat geldt ook voor jouw coach, deze zal binnen 48 uur reageren.

√ Chat
Chatten gaat op afspraak. Een chatsessie is als schrijven in je dagboek, maar nu praat je dagboek als het ware terug. Ook hiervoor maken wij gebruik van een veilige chatomgeving.

√ FaceToFace
Of het nu wandelcoaching is of een gesprek in een praktijk, je ontmoet je InBalansCoach face-to-face op locatie waar jullie samen werken aan jouw persoonlijke groei.

(Online) Coaching

Ik loop een paar stappen met je mee

 € 90

+ Coachsessie
+
Online of face to face

~~~~~~~

Je geeft aan wat je hulpvraag is, waar je op vastloopt. Je coach helpt je verder.

 Heb je behoefte aan meer dan één sessie om dieper in te gaan op jouw thematiek, dan kun je daar met jouw coach verdere afspraken over maken.

 De duur van de sessie is één tot anderhalf uur, afhankelijk van je InBalansCoach.

 

Irma heeft haar praktijk sinds 2007 gevestigd in de regio Haarlem. Zij is gespecialiseerd in stress & burn-out, relaties, zelfvertrouwen & grenzen stellen. Irma werkt als coach, trainer en psychosociaal therapeut. Daarnaast heeft ze in 2018 InBalansOnline opgericht.

Face to face sessies  Online sessies  Coffee met Coach  Retreats

Van stress naar rust en balans
De dynamiek in je relatie
Doorbreek je co-dependentie patronen
Op je Zelf vertrouwen

Reinier is ACT coach en ondernemerscoach in de regio Haarlem en Utrecht. Hij heeft diverse eigen ondernemingen opgezet en ‘grootgebracht’, helpt beginnende ondernemers op weg en coacht ervaren ondernemers bij het maken van een volgende stap. Voor meerdere thema’s kun je bij hem terecht voor lifecoaching.

Face to face sessies  Online sessies  Coffee met Coach  Retreats

Van stress naar rust en balans
Tem je piekermonster

Gretha heeft haar praktijk sinds 2010 gevestigd in Zwolle. Gretha is begonnen als verpleegkundige en heeft zich middels verschillende functies en opleidingen ontwikkeld tot psychosociaal therapeut en re-integratiecoach. Gretha is deskundig op het gebied van hoofdpijn en stress.

 Online sessies

Van stress naar rust en balans
Op je Zelf vertrouwen

Simone heeft haar praktijk sinds 2016 in de regio Haarlem.
Ze is al jaren werkzaam in HR en heeft zich middels verschillende functies en opleidingen ontwikkeld tot teamadviseur en coach voor professionals. Ze is deskundig op het gebied van samenwerking, verantwoordelijkheid en zelfvertrouwen.

Online sessies   Coffee met Coach

Van stress naar rust en balans
Op je Zelf vertrouwen