Online leren

Stap voor stap nemen we je mee langs animaties, filmpjes, meditaties, visualisaties, korte tekstjes, quotes en ervaringsverhalen.

Offline groeien

Daarnaast ontvang je een InBalansAlbum waarin je kunt schrijven, reflecteren en mijmeren. Zo hoef je je kwetsbaarheden niet online te zetten. 

“Wat een cadeautje om elke week nieuwe inspiraties thuis te ontvangen. Ik werd daar telkens weer blij van! Het online gedeelte bleef leuk doordat de stappen kort zijn en afwisselend. Erg fijn om op zo’n speelse wijze te leren.” 

Ellen

Online trainingen

Van stress naar rust en balans

Heb je het gevoel dat je teveel moet doen in te weinig tijd? Komt de balans tussen werk en ontspanning in gevaar? Het gevolg kan zijn dat je achter de feiten aanholt en nóg harder gaat werken.

De dynamiek in je relatie

Welke dynamiek breng jij mee in een relatie? Wat betekent emotioneel bereikbaar zijn? Hoe zorg je voor gelijkwaardigheid in je relatie(s)? En is er een gezonde balans tussen geven en nemen?

Op je Zelf vertrouwen

Als je vertrouwt op jouw Zelf is het niet meer zo belangrijk wat anderen van je vinden. Je voelt je minder afhankelijk. Als je zelfvertrouwen hebt durf je je eigen pad te volgen, grenzen te stellen en authentiek te zijn.

Doorbreek je codependentie

Codependentie wordt ervaren als een toestand (trance) waarin je je eigen behoeftes en gevoelens aan de kant zet ten behoeve van een ander. Hoe kun je deze patronen doorbreken?

Online leren & Offline groeien
met InBalansOnline

Online trainingen

Kies je online training en je kunt vandaag nog beginnen aan je persoonlijke ontwikkeling.

Zien | Horen | Begrijpen

Ontvang daarbij thuis je InBalansAlbum met offline inspiraties.

Schrijven | Oefenen | Reflecteren

(Online) Coaching

De ervaren InBalansCoaches en thereapeuten zijn er voor je als je extra begeleiding wilt bij jouw online training. Ze zetten je aan tot zelfreflectie, helpen je met zelfonderzoek en begeleiden jou bij het doorbreken van je patronen.

Sparren | Spiegelen | Verdiepen

Coffee met Coach©

Je hoeft het niet alleen te doen. Ontmoet gelijkgestemden en leer van elkaar onder begeleiding van een professionele coach/therapeut. De workshops worden gegeven in de thema’s van de online trainingen voor verdieping en nog meer innerlijke groei.

Delen | Observeren | Ervaren

Retreats

Geef je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost op een heerlijke locatie in binnen- of buitenland.
Leer, geniet, beleef, ervaar en groei terwijl je volledig wordt ontzorgd.

Groeien | Genieten | Beleven